Wicked Models | Modellenbureau

About us

Wicked Models is een modellenbureau, scouting en placement agency gevestigd in Nederland die zich volledig focust op het ontdekken en ontwikkelen van vrouwelijke modellen en biedt jong potentieel een persoonlijke begeleiding naar een internationale carrière. We helpen je talent te ontwikkelen door middel van een stuk persoonlijke begeleiding, shoots, catwalk-lessen en opdrachten in binnen en- buitenland.

Naast dat wij ons bezig houden met een stuk persoonlijke ontwikkeling bieden wij ook advies over presentatie, een gezonde levensstijl & advies omtrent sporten.
Zo bereiden we onze modellen voor op de hoog gestelde eisen van deze industrie en brengen we onze dames uiteindelijk onder de aandacht van gerenommeerde buitenlandse modellenbureaus en klanten.
Wij zijn een bureau die zich inzet voor een langdurige intensieve samenwerking tussen bureau en model. We zijn selectief om een persoonlijke sfeer en persoonlijke aandacht te kunnen garanderen.

Aandacht, training en plezier zijn het belangrijkst! Je moet je bij ons thuis voelen. Onze individuele aanpak zorgt ervoor dat elk model goed voorbereid de internationale modellenwereld ingaat.
We werken samen met agencies in onder andere Milaan, Parijs, London, Barcelona, Singapore, Athene, Duitsland, Kaapstad, Tokyo, New York, Los Angeles en Miami!

Our general terms and conditions can be found here.
Our Privacy Policy can be found here.

Get in touch!

WKDModels

Wicked Models

General information requests
info@wkdmodels.com

+31 (0)85 3015189

Booking

booking@wkdmodels.com

 Located in The Netherlands
Wicked Models
Venlo
Deken van Oppensingel 11
5911AA Venlo
Only on appointment
Our Team

Bob Mans
Director
bob@wkdmodels.com

Anita vd Berg
Booking Director / Head of Scouting
anita@wkdmodels.com

A selection of our Collaborations